Uslovi korišćenja

Hvala Vam što ste posetili naš sajt.

Sav materijal na ovom sajtu (tekstovi, fotografije, grafika,...) jeste naše autorsko delo, u našem je vlasništvu, postavljeni je uz odobrenje vlasnika ili uz navod odakl je preuzet. Molimo Vas da ne koristite ovaj sadržaj bez dozvole odgovarajućeg vlasnika.

Sadržaj može sadržati pravopisne greške ili netačne podatke, a može se i promeniti u bilo kom trenutku bez posebnog obaveštenja.

Na sajtu se mogu naći linkovi ka drugim internet sajtovima nad kojima mi nemamo nikakvu kontrolu nad sadržajem, uslovima korišćenja, politikom privatnosti niti bezbednošću korišćenja tog sajta. Ovi linkovi su obezbeđeni samo zato da Vama pruže što više informacija.

Ovaj sajt koristite na sopstveni rizik i mi nismo odgovorni ni za kakvu materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem sajta ili njegovog sadržaja.

Politika privatnosti

2kop čuva privatnost svih posetilaca sajta i štiti njihovu privatnost.

Sve lične podatke koje nam pošaljete e-mailom nećemo objavljivati niti deliti sa trećim licima. Osim ako to zakon ne nalaže, nećemo ni na koji način učiniti dostupnim niti distribuirati informacije o Vama koje nam pružite bez Vašeg prethodnog odobrenja.

Informacije o imenima domena do kojih dođemo ne koristimo kako bismo Vas lično identifikovali već da bi na osnovu tih i drugih informacija izmerili i analizirali broj i vrste poseta ovom sajtu kako bismo mogli unapredili njegovu strukturu i sadržaj.

Naš sajt može sadržati linkove prema drugim sajtovima koji nisu pod našom kontrolom. Ukoliko pristupite drugim sajtovima koristeći linkove sa našeg sajta znajte da se njihova politika zaštite privatnosti može razlikovati od naše.

Kao većina sajtova na internetu, naš sajt može nekad koristiti "Cookies", "Web Beacons" i slične tehnologije. Na našim sajtovima ih koristimo isključivo kako bismo Vam omogućili bolji kvalitet interakcije sa našim sajtovima, za potrebe statističke analize posećenosti i za optimizaciju našeg oglašavanja na internetu preko servisa Google Analytics, Google Ads i Facebook Ads. Datalji o ovim servisima kao i o mogućnostima Vašeg podešavanja se mogu pogledati na sledećim linkovima: www.google.com/ads/preferences, www.aboutads.info/choices, www.google.com/analytics/learn/privacy.html, www.google.com/intl/en/policies/technologies/ads/, www.facebook.com/about/privacy/cookies.